Kunder

Långsiktiga samarbeten sedan 1997

Vi har jobbat med webbplatser och CMS sedan starten för snart 25 år sedan. Vi är duktiga på både frontend och backend, och vi var tidiga med att börja jobba med open source-verktyg som Drupal och WordPress. Vår långa erfarenhet ger oss en bredd inom webbdesign, prototyping och UX, men även när det kommer till tyngre grejer som php-utveckling i Laravel, Vue och API-integrationer.

En skål med asiatisk mat

Dragon Port

Dragon Port är en asiatisk livsmedelsgrossist med rikstäckande logistik som servar flera hundra restauranger varje vecka.

Läs mer om Dragon Port

F O Peterson Byggnads AB

F O Peterson har verksamhet inom arkitektur, byggnation, grundförstärkning, inredningssnickeri och fastighetsförvaltning.

Läs mer om F O Peterson Byggnads AB

Hagabion

Hagabion på Linnégatan är Göteborgs främsta biograf för kvalitetsfilm. Sedan 1983 finns man i Viktoriahuset som rymmer 3 salonger.

Läs mer om Hagabion

Bokbörsen

Bokbörsen är den ledande svenska annonsmarknaden för böcker. Spiro har byggt ett kundanpássat e-handelssystem för kunden byggt på PHP, Laravel och Sphinx.

Läs mer om Bokbörsen

Restau­rang Blom­ster­måla

Restaurang Blomstermåla ligger i den gamla tågstationen på Särö.

Läs mer om Restau­rang Blom­ster­måla

RT Labs

För att nå en bredare målgrupp valde RT-labs att tillsammans med Spiro ta fram en helt ny kostym. Arbetet inkluderade ny grafisk profil, trycksaker och webb.

Läs mer om RT Labs
En hand som håller i ett nummer av kundtidningen

Göteborgs Universitet

Förutom årsredovisningen stöttar vi projektet vad gäller synlighet och digital närvaro och tar vi fram content till både webb och tryckt material.

Läs mer om Göteborgs Universitet
En skruv i en lyxig smyckesförpackning

Arvid Nilsson

Design och implementation av ny webbsida för Arvid Nilsson. Den nya sajten är byggd i WordPress och php. I projektet ingick även wireframes, prototyping och design av företagets e-handel.

Läs mer om Arvid Nilsson
Två vindkraftverk till havs

SeaTwirl

SeaTwirl har en unik lösning för flytande vindkraft. Spiro har levererat en komplett varumärkesplattform med bland annat logotyp, webbplats, grafik/illustrationer och texter.

Läs mer om SeaTwirl

Pathfinder Travels

Pathfinder Travels är kanske det äventyrsreseföretag som har det mest spännande utbudet. Spiro hjälper Pathfinder med extern webb, sociala medier, nyhetsbrev med mera.

Läs mer om Pathfinder Travels

Svenska Osteoporossällskapet

Webb Ett kunskapscenter Föreningen fungerar som expertorgan, remissinstans samt ett nationellt samlingsorgan för olika specialiteter och olika professioner med intresse

Läs mer om Svenska Osteoporossällskapet

Sjömagasinet

När Sjömagasinet byggdes 1775 var nog ingen på det klara med att det skulle frekventeras av Bruce Springsteen, U2, Rolling Stones och en och annan Michelin-stjärna.

Läs mer om Sjömagasinet

Sveriges vattenmiljö

På webbplatsen Havsmiljö kan du hitta aktuell information om tillståndet i Sveriges hav och sjöar. Spiro jobbar med design och utveckling på Drupal.

Läs mer om Sveriges vattenmiljö