Göta Energi

Göta Energi är ett elbolag i framkant på elmarknaden. Dom har varit först med flera olika elavtal på den svenska marknaden som andra tagit efter. Spiro har tillsammans med reklambyrån Smicker redesignat Göta Energis externa webbplats.

Spiro och Smicker har gjort en redesign och tagit fram nytt innehåll för att få en webbplats som visar upp helheten i Göta Energis erbjudande. Det som har varit viktigt för Göta är att webbplatsen skall vara enkel att navigera på och att det skall gå snabbt att teckna avtal. Under hela arbetet har vi även jobbat med trafikbilden i fokus.

Webbplatsen är bygd på öppenkällkods-verktyget Drupal. Sajten har även kopplats till Göta Energis interna avtalshanteringssystem för att ge kunden en så snabb service som möjligt och även avlasta Götas kundservicefunktion. Webbplatsen har gjorts responsiv för att anpassa sig till besökarnas skärmupplösning.

Löpande har Spiro även varit stöd i att driva besökare till Götas hemsida genom hantering av Google Adwords och plan för sökmotoroptimering.

gotaenergi.se