Richard Sjöqvist – Webbutvecklare i Karlstad

Jag har mer än 20 års erfarenhet av webbutveckling och verkar i Karlstad med omnejd. Jag kan utföra både längre eller kortare uppdrag hos mellanstora till större företag alternativt offentlig förvaltning. Erfarenhet av kunder inom många olika branscher såsom e-handel, utbildning, energi, forskning, skönhetsmedel och inredning för att bara nämna några.

Här är exempel på tekniker och CMS-system som jag har lång erfarenhet av:

 • PHP
 • JavaScript
 • HTML / CSS
 • MySQL / MariaDB
 • Magento eCommerce
 • Drupal
 • Sphinx Search
 • Laravel / Symfony
 • Systemintegrationer
 • Devops
 • Full stack developer

Jag har valt att jobba med öppen källkod sedan många år och arbetar därför inte med Microsofts tekniker och plattformar, även om jag naturligtvis har integrerat mot många Microsoftsystem genom åren. 

Är ni en reklam- eller webbyrå som behöver en teknisk underleverantör? 

Jag kan hjälpa er att bredda er leverans genom att som underkonsult utföra programmering och andra tjänster. 

Ni väljer själva hur ni vill använda mig och hur transparent ni vill vara mot er uppdragsgivare. Jag kan vara med på möten eller enbart arbeta som er underleverantör under ert varumärke utan ett konkurrensförhållande. Jag kan finnas med redan i offertstadiet och på möten om ni så önskar. 

Resurskonsulting

Har ni toppar och dalar som påverkar er leveranskapacitet? Föräldraledighet eller annat som påverkar er leveransförmåga? Då kan jag på kort varsel avlasta er, oavsett om det gäller programmering, html/css, systemmoduleringar m.m. 

Intresserad?

Kontakta mig så kan vi diskutera fram en lösning som passar er.

Richard Sjöqvist – 0707-494492
richard@spiro.se
https://www.linkedin.com/in/richardsjoqvist/