Utvecklare Drupal/PHP

Nu finns chansen för dig som vill utvecklas vidare inom webbutveckling i Göteborg.

Vi söker dig som har jobbat med Drupal ett antal år. Bra om du har kunskap inom något PHP Framework. En deltidstjänst går också bra om det skulle passa dig bättre. På Spiro har vi alltid kunnat anpassa villkoren så att det funkar bra för både jobb och privatliv. Kontakta mig (Pelle) på 0708-165867, [email protected] så får du veta mer.

Firande med Spiro-kollegorna

Linda till vänster berättar kul grej.

Ett familjeföretag som inte är familj, det är vi.

Vi arbetar med ett flertal olika kunder där vi gör stora delar av deras marknadsföring eller andra tekniska tjänster: sajter, e-handel, systemutveckling, design.

Vi gillar det där med att ta ett helhetsgrepp. Då får vi vara med tidigt och på riktigt i projekten vilket leder till bättre lösningar. Det har också en annan fördel. Vi tycker det helt enkelt det är mer utvecklande att arbeta för olika kunder snarare än att vara bunden till ett gigantiskt projekt för en storkund där man bara är en i mängden av underleverantörer.

Så om du gillar att jobba med resebyråer, spikförsäljare, restauranger, akustikfirmor, universitet, vindkraftsutvecklare, biografer, museer och konsultbolag – då har du kommit till rätt ställe!

Vi sitter på Vallgatan 25 i centrala Göteborg. Du kommer att arbeta med en grupp människor med olika kompetenser i team som vi sätter samman – allt efter kunden/projektets behov. Vi är duktiga inom flera teknikområden (okej, skryt men i jmförelse med reklambyråns digitala avdelning) så du kommer inte att vara ”den ensamme teknikern”. Bredden gör även att vi inte har orimliga krav på specifika kunskaper – är du bättre på en viss grej kan vi ju anpassa det tekniska teamet efter det!

Café damatteo

Bra caféer och restauranger ligger precis i området. Här da Matteo lite längre upp på Vallgatan.

Kommer jag att trivas på Spiro?

Spiro har en familjär atmosfär med respekt för att vi alla är människor. Vi som jobbar här trivs med det prestigelösa: att alla får komma till tals, mer flexibelt hur man kan lägga upp sin arbetstid, att alla är med på riktigt. ”Frihet under ansvar-upplägget” där vi litar på varandra är viktigt för oss. Om du har en bakgrund från ett mindre företag eller kanske har frilansat vet du vad vi talar om. De flesta av oss är delägare eller är på väg att bli det.

Ring oss så ses vi!