Php-utvecklare

Vi söker dig som vill jobba med olika typer av tekniska projekt för ett flertal av våra kunder. Det kan handla om allt från att använda ramverk eller CMS för att skapa smarta webblösningar eller att utveckla helt ny funktionalitet från scratch.

Din arbetsplats är Vallgatan 25 i centrala Göteborg och det är här som all utveckling sker. Du kommer att arbeta i team som brinner för teknikutveckling.

Vem är du?

  • Gedigen erfarenhet av utveckling i PHP
  • Kunskap inom något PHP Framework idealiskt Symfony eller Laravel
  • Djup kunskap om CMS-plattformarna Drupal eller WordPress
  • Du är en lagspelare med intresse för teknik

Vi kan tänka oss en deltidstjänst om det skulle passa dig bättre än ett jobb på heltid.

Intresserad av att veta mer?
Kontakta Pelle på 0708-165867, [email protected]

En dag på jobbet

Spiro har kontor på centrala Vallgatan i Göteborg, en våning på 120 kvm i äldre stil med kontorsrum, konferensrum och fikarum och (där det kanske viktigaste arbetet utförs). Du tar alla möjliga buss och spårvagnslinjer hit. Vi varvar enskilt arbete med att jobba i team men märker att prestigelös input från alla under resans gång ger ett bättre resultat. Det finns gott om restauranger i närheten så ibland äter vi en gemensam lunch.

Videotjänster och chat (Slack) har en särskild plats på Spiro då vi är några som ofta arbetar hemifrån p.g.a. dom bor på vischan (Ex “Ante” och Jens). Vi bollar därför saker med varandra under hela arbetsdagen även över nätet. Vi utför sällan produktionsarbete ute hos kund men flera gånger i veckan presenterar vi förslag eller har rena arbetsmöten med dem vi jobbar för. Kundmötena gäller alla på Spiro lite beroende på vilket sorts uppdrag vi har.

Vad har du för idéer för hur en arbetsplats kan bli ännu bättre? Vi på Spiro utvecklas tillsammans som ett lag.