Drupal

Spiro levererat mängder med lösningar på Drupal 6, 7 och 8. Många av våra största lösningar de senaste 10 åren är byggda på Drupal.

Skaparen av Drupal ville kalla sin första sajt gjord med verktyget för "dorp". Ordet kommer från holländskans "by" (som en passning till alla community-funktioner). Men han stavade fel i samband med en domännamnskoll och tyckte Drupal lät bättre! Foto Andrés Nieto Porras.

Spiro kan hjälpa dig att utveckla nya webbplatser på Drupal men vi kan även vidareutveckla och uppdatera er befintliga webbplats. På Spiro är vi flera personer som har lång erfarenhet av att ta fram lösningar byggda på Drupal. All vår utveckling sker i Sverige så det är enkelt för dig att få tala med rätt person och snabbt få hjälp.

Drupal kan utökas med moduler för att snabbare och enklare få tillgång till funktionalitet som inte ligger i själva kärnan av programmet. Genom att vi arbetat såpass länge med Drupal har vi en bra kännedom om vilka moduler man skall använda för att lösa vissa funktionskrav.

Exempel på Spiros Drupaltjänster är:

  • Anpassningar och konfigurering av Drupal
  • Uppdateringar till Drupal 8 från tidigare versioner
  • Rådgivning kring drift och prestandaoptimeringar
  • Hålla reda på att ditt Drupalsystem är säkerhetsuppdaterat

Skall jag använda Drupal?

Spiro väljer plattform efter ditt projekts förutsättningar. Många saker spelar in i valet av plattform; funktionalitet, språk, integrationer mot andra system för att nämna några. Spiros mångåriga erfarenhet, vi startade 1997, hjälper dig att hamna rätt vad det gäller plattform och moduler. Välkommen att ringa och prata Drupal med oss!

 

Exempelkunder Drupal

Nedan ser ni ett urval av webbplatser som vi byggt på Drupal. Vår mångåriga erfarenhet av plattformen gör att vi har god kännedom om införande och moduler. Kontakta oss för fler exempel

Akustikmiljö

Akustikmiljö jobbar med att skapa vackra rum där akustik och estetik går hand i hand. I detta projekt har vi arbetat tätt tillsammans och tagit fram ny kommunikationsplattform, kundtidning, webbplats, events, produktblad.

EfD Initiative

EfD Initiative är en communityportalen som syftar till att minska fattigdomen i världen. Uppdragsgivaren är Handelshögskolan i Göteborg och SIDA är huvudsponsor. De primära målgrupperna på sidan är studenter, forskare och beslutsfattare.

FO Peterson

F O Peterson har verksamhet inom arkitektur, byggnation, grundförstärkning, inredningssnickeri och fastighetsförvaltning. Detta är den andra generationen av FOP:s webb som Spiro har haft nöjet att ta fram.


Göta Energi

Göta Energi är ett elbolag i framkant på elmarknaden. Dom har varit först med flera olika elavtal på den svenska marknaden som andra tagit efter. Spiro har tillsammans med reklambyrån Smicker redesignat Göta Energis externa webbplats.

Sjöfartsmuséet

Spiro har designat och utveklat ett html-baserat system för flera av sjöfartsmuseets pekskärmar.

Sjöfartsmuséet Akvariet

Sjöfartsmuséet i Göteborg tre våningar fyllda av sjöfartshistoria, hamnstadskultur och levande havsmiljöer. Utställningar och akvarier som berättar om livet under, vid och ovan vattenytan. Spiro har skapat en ny webbplats som skall inspirera och locka till besök.