WordPress

WordPress är en av världens populäraste och mest använda CMS. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende och användarvänlighet.

Världens mest populära publiceringsverktyg

Med över 500.000 nedladdningar i veckan är WordPress det i särklass mest använda Content Management-systemet idag (wordpress.org counter). På Spiro använder vi WordPress till vanliga bloggar, som ett lättanvänt publiceringsverktyg åt företag, till tidningar på nätet och mycket annat. Till exempel vår egen sajt spiro.se.

Exempelkunder WordPress

 

Folkets Hus Göteborg

Spiro har i samarbete med Aoki tagit fram en ny webbsajt åt Folkets Hus i Göteborg

Hagabion

Hagabion på Linnégatan är Göteborgs främsta biograf för kvalitetsfilm. Sedan 1983 finns man i Viktoriahuset som rymmer 3 salonger. Spiro har givit Hagabions webbplats en ny form i mars 2017.

IOGT-NTO

IOGT-NTO är Sveriges största nykterhetsorganisation. Spiro har åt IOGT-NTO byggt om hela iogt.se samt jobbat med SEO, kampanjsajter och sociala medier för att få ut budskapet.


Solhaga Stenugnsbageri

Solhaga Stenugnsbageri är Slöinges stjärna på bageri- och konditorivaror. Spiro har gjort webbplats och blogg baserat på Wordpress.

Stadsmissionen

Stadsmissionen i Göteborg är ett projekt som vi på Spiro brinner lite extra för.

Läs mer på wordpress.org eller skaffa en gratisblogg på wordpress.com. Vill du sedan ha hjälp att designa ett eget wordpress-tema eller specialanpassa din blogg är du välkommen att kontakta Spiro.