WordPress

Oavsett om det gäller ett anpassat tema eller en helt egenutvecklad plugin kan vi på Spiro hjälpa dig. Under de mer än 10 år som vi jobbat med WordPress har vi skaffat oss erfarenheter som du kan dra nytta av.

Spiro har utvecklat mycket på WordPress de senaste 10 åren och är väl bevandrade i verktygets möjligheter och begränsningar. Hos oss får du kontakt med en utvecklare som direkt ställer de rätta frågorna för att lyfta strukturella frågor tidigt i projektet.

Passar WordPress för er webbplats? Frågan är relevant då många saker spelar in i valet av plattform; funktionalitet, språk, integrationer mot andra system för att nämna några. Vi kan i kraft av vår kunskap lämna kompetent rådgivning i frågan kring plattformsval och vilken struktur som skulle fungera bäst utifrån ert upplägg.

Spiro kan hjälpa dig med all typ av utveckling på WordPress, t.ex.

  • Egenutvecklade teman och anpassningar av befintliga teman
  • Val av rätt plugins för att lösa funktionskrav.
  • Anpassningar av plugins och utveckling av helt egna plugins
  • Vi håller din WordPress-lösning versionsuppdaterad.
Välkommen att kontakta oss!

Exempelkunder WordPress

 

Folkets Hus Göteborg

Spiro har i samarbete med Aoki tagit fram en ny webbsajt åt Folkets Hus i Göteborg

Hagabion

Hagabion på Linnégatan är Göteborgs främsta biograf för kvalitetsfilm. Sedan 1983 finns man i Viktoriahuset som rymmer 3 salonger. Spiro har givit Hagabions webbplats en ny form i mars 2017.

IOGT-NTO

IOGT-NTO är Sveriges största nykterhetsorganisation. Spiro har åt IOGT-NTO byggt om hela iogt.se samt jobbat med SEO, kampanjsajter och sociala medier för att få ut budskapet.


Solhaga Stenugnsbageri

Solhaga Stenugnsbageri är Slöinges stjärna på bageri- och konditorivaror. Spiro har gjort webbplats och blogg baserat på Wordpress.

Stadsmissionen

Stadsmissionen i Göteborg är ett projekt som vi på Spiro brinner lite extra för.