Vi söker erfaren webbdesigner*

Vi letar efter dig (50-100%) som har arbetat med grafisk design under några år, antingen som digital AD eller Webbdesigner med ett kreativt fokus.

Hej! Vi söker dig som är kreativ och håller dig uppdaterad på trender och din omvärld, samtidigt som du har förmågan att ha ett kommersiellt fokus. Du tar ansvar för ditt område och driver arbetet framåt. Tjänsten innebär mycket kontakter med beställare (marknadschef / marknadsavdelning / etc). Du har erfarenhet av att presentera ditt arbete för en grupp beställare hos kund. Och tycker det är kul!

Du har arbetat med hela designprocessen, från syfte, mål, koncept, wireframes till att ta fram färdigt material i form av utarbetade skisser eller leverans i HTML/CSS.

Din arbetsplats är hos oss på Vallgatan i Göteborg tillsammans med ett gäng som har en lång erfarenhet av digital kommunikation och webbutveckling. Platt organisation och prestigelöshet kännetecknar vårt arbetsklimat. Du gillar att jobba i team.

*) Tjänsten är på deltid 50% men som kan växa till en heltid. Om du vill kan du börja direkt. Slå gärna Pelle (0708-165867) eller Linda en signal (073-358 72 06).

En dag på jobbet

Spiro har kontor på centrala Vallgatan i Göteborg. Vi har en våning på 120m² i äldre stil med kontorsrum, konferensrum och fikarum (och där det kanske viktigaste arbetet utförs). Du tar alla möjliga buss och spårvagnslinjer hit men parkering är svårare. Väl framme på jobbet inleder vi dagen med kaffe och genomgång. Vi varvar enskilt arbete med att jobba i team men märker att prestigelös input från alla under resans gång ger ett bättre resultat. Det finns gott om restauranger i närheten så ibland äter vi en gemensam lunch. Andra kör matlåda för att lufta de två hundarna som ofta är på kontoret.

Videotjänster och chat (Slack) har en särskild plats på Spiro då vi är flera som oftast arbetar hemifrån pga bor på vischan (Ex ”Ante” och Jens). Vi bollar därför saker med varandra under hela arbetsdagen även över nätet. Vi utför sällan produktionsarbete ute hos kund men flera gånger i veckan presenterar vi förslag eller har rena arbetsmöten med dem vi jobbar för. Kundmötena gäller alla på Spiro lite beroende på vilket sorts uppdrag vi har.

Vad har du för idéer för hur en arbetsplats kan bli ännu bättre? Vi vill utvecklas tillsammans som ett lag.