Vi söker en erfaren webbdesigner

Vi letar efter dig som har arbetat med grafisk design under några år antingen som digital Art Director eller Webbdesigner med ett kreativt fokus. Du skall ha erfarenhet att arbeta med större kunder och komplexa projekt samt ha förmåga att presentera ditt arbete för en marknadsavdelning.

Som person är du kreativ och håller dig uppdaterad på trender och din omvärld, samtidigt som du har förmågan att ha ett kommersiellt fokus. Du tar ansvar för ditt område och driver arbetet framåt. Tjänsten innebär mycket kontakter med beställare (marknadschef / marknadsavdelning etc). Erfarenhet av att presentera sitt arbete i en grupp på ett större företag är ett krav.

Du har arbetat med hela designprocessen, alltifrån att bestämma syfte och mål samt att ta fram koncept och wireframes och du har kunskaper i HTML och CSS.

Din arbetsplats är här på Vallgatan i Göteborg och du hamnar i ett gäng som lång erfarenhet av digital kommunikation och webbutveckling. Platt organisation och prestigelöshet kännetecknar arbetsklimatet. Du skall gilla att jobba i team.

Tjänsten är på deltid 50% men som kan växa till en heltid. Tillträde omgående.

Slå gärna Pelle (0708-165867) eller Linda en signal (073-358 72 06)