Spiro

Portfolio

The proof is in the pudding. Här ser du en mix av webbplatser, kampanjer, webbshopar och annat som Spiro gjort för företag och organisationer. Kontakta oss för att se exempel på andra saker så som nyhetsbrev, integrationsjobb och film.

iogt_casepuff

IOGT-NTO

IOGT-NTO är Sveriges största nykterhetsorganisation. Organisationen arbetar aktivt för att minska användandet av alkohol och narkotika i vårt samhälle. Spiro har åt IOGT-NTO byggt om hela iogt.se samt jobbat med SEO, kampanjsajter och sociala medier för att få ut budskapet.


gotaenergi_puff

Göta Energi

Göte Energi är ett elbolag i framkant på elmarknaden. Dom har varit först med flera olika elavtal på den svenska marknaden som andra tagit efter. Spiro har tillsammans med reklambyrån Sunnyside up tagit fram en ny webbplats för Göta Energi.

fopetersonliten

FO Peterson

F O Peterson har verksamhet inom arkitektur, byggnation, grundförstärkning, inredningssnickeri och fastighetsförvaltning. Detta är den andra generationen av FOP:s webb som Spiro har haft nöjet att ta fram.berte-intro

Berte Qvarn

Berte Qvarn är landets äldsta familjeföretag, grundat redan 1569. Spiro har designat webbsajten med utgångspunkt från Berte Qvarns nya förpackningar.

x3m-puff

X3M

X3M är Börje Salmings prime-märke för innebandyutrustning. Spiro har gjort html, css och javascript för den nya sajten.


freeport_puff

Freeport

Med 33 butiker och oslagbara priser är Freeport i Kungsbacka en av Sveriges största shoppingcenter.


aeo-puff

AEO Studio

Spiro har för AEO’s keramikserie Dusty Diamonds tagit fram en kampanjsajt tillsammans med reklambyrån Aoki.

folketsbio-puff

Folkets Bio

Folkets bio är en kulturförening som arbetar med distribution, import och visning av kvalitetsfilm. Spiro har byggt en komplett plattform där folketsbios olika avdelningar och biografer kan använda sig av och dra nytta av gemensam information. Allt för att förenkla och undvika dubbelarbete.


ballerina-puff

Ballerina kladdkaka

Ballerina Kladdkaka kampanjar för nya produkten som blir vansinnigt mycket kladdkakigare när man doppar den i mjölk. Spiro har byggt tävlingssajten som spinner vidare på dopp-temat.

efd_puff

EfD Initiative

EfD Initiative är en communityportalen som syftar till att minska fattigdomen i världen. Uppdragsgivaren är Handelshögskolan i Göteborg och SIDA är huvudsponsor. De primära målgrupperna på sidan är studenter, forskare och beslutsfattare.goteborgskex-puff

Göteborgskex

Göteborgskex säljer Sveriges mest kända kex och kakor. Spiro har byggt företagets webbplats med publicerinsverktyget Plone.

sj-puff

SJ Internet Ombord

SJ Internet Ombord är SJ:s trumfkort i kampen om resenärer med flyget. Spiro har kodat webbportalens html och css.

paracas-puff

Världskulturmuséet

Världskulturmuséet Paracassamlingen är en utställning på Världskulturmuseét i Göteborg som Spiro hjälpt med att bygga webb, göra utställningsfilm och trycka katalog.