Hagabion

Hagabion på Linnégatan är Göteborgs främsta biograf för kvalitetsfilm. Sedan 1983 finns man i Viktoriahuset som rymmer 3 salonger. Spiro har givit Hagabions webbplats en ny form i mars 2017.

På Hagabion kan Götborgarna se s.k. alternativfilm, dvs film som inte alla gånger går upp på SFs biografer. Det mesta av utbudet kommer inte från Hollywood utan här kan man se smalare produktioner både dokumentärt och fiktion.

För Hagabions webbesökare är det viktigt att man enkelt kan se vad som visas på biografen därför har vi givit programmet en central plats på hemsidan. Vidare vill man kunna ge lite extra tryck på vissa av sina specialevenemang, filmpremiärer och minifestivaler och detta ges det plats för i den större ytan på första sidan.

Den enskilda filmsidorna är de vanligaste ingångarna till webbplatsen och här skall besökaren via en trailer eller bild och text få ett intresse för en film. På filmsidan kan man också ta del av ”hårda” fakta såsom premiärdatum, längd, språk osv. Slutligen kan man klicka sig vidare för att boka biljett till föreställningarna för filmen.

Webbplatsen är byggd på publiceringsverktyget WordPress.

hagabion.se