Webbdesigner sökes

Vi söker en erfaren webbdesigner på 75-100%

Kul att du hittat hit till den här jobbannonsen. Vi söker en erfaren webbdesigner som vill jobba hos oss, deltid eller heltid. Vi arbetar med ett flertal olika kunder, ofta små och mellanstora där vi gör stora delar av deras marknadsföring eller andra tekniska tjänster: e-handel, systemutveckling, design, etc.

Vi gillar det där med att ta ett helhetsgrepp. Då får vi vara med på riktigt i projekten och kan producera bättre lösningar. Det har också en annan fördel då vi tycker det är mer utvecklande att arbeta för olika kunder snarare än att vara bunden till ett gigantiskt projekt för en storkund där man bara är en i mängden av underleverantörer.

Så om du gillar att jobba med resebyråer, spikförsäljare, restauranger, akustikfirmor, universitet, vindkraftsutvecklare, biografer, museer och konsultbolag – då har du kommit till rätt ställe!

Vi sitter på Vallgatan 25 i centrala Göteborg och det är här som all utveckling sker. Du kommer att arbeta med en grupp människor med olika kompetenser i team som vi sätter samman – allt efter kunden/projektets behov. Våra kompetenser spänner över flera teknikområden så du kommer inte att vara ”den ensamme teknikern”. Det gör även att den person vi söker inte behöver ha orimligt specifika kunskaper – är du bättre på en viss grej kan vi ju anpassa det tekniska teamet efter det!

Korta sammanfattningen

  • Gedigen erfarenhet av webbdesign
  • Kan driva sin dag själv i kommersiellt tempo.
  • Du kommer att ingå som en kugge i vårt team tillsammans med programmerare, konceptutvecklare och projektledare.
  • Vi jobbar f.n. två gemensamma dagar på kontoret och tre dagar på distans. Den vi söker skall jobba från Vallgatan minst två dagar i veckan.

Vi kan också tänka oss en deltidstjänst (75% ?) om det skulle passa dig bättre än ett jobb på heltid.

Intresserad av att veta mer?
Kontakta Pelle på 0708-165867, [email protected] eller Linda på 0733-587206, [email protected]

En dag på jobbet

Spiro har kontor på centrala Vallgatan i Göteborg. Vi har en våning på 120m² i äldre stil med kontorsrum, konferensrum och fikarum (och där det kanske viktigaste arbetet utförs). Du tar alla möjliga buss och spårvagnslinjer hit men parkering är svårare. Väl framme på jobbet inleder vi dagen med kaffe och genomgång. Vi varvar enskilt arbete med att jobba i team men märker att prestigelös input från alla under resans gång ger ett bättre resultat.

Vill du veta mer om hur man bygger en site som konverterar riktigt bra?

Linda Brynå
Projektledning
[email protected]
0733-58 72 06