WooCommerce

WooCommerce är ett WordPress-plugin för e-handel. Kanske passar den för er?

Med WooCommerce kan du sälja produkter och tjänster, hantera lager, ta emot betalningar och skapa rapporter. Det är en av de mest använda e-handelsplattformarna i världen med en stor användarbas och många tillägg och teman tillgängliga för att anpassa din ehandel.

WooCommerce

Kort om WooCommerce

Integrerad med WordPress. WooCommerce är en plugin som integreras sömlöst med WordPress. Detta gör att det är lätt att komma igång och skapa en e-handelsplattform utan att behöva använda en annan plattform eller lära sig en ny användarupplevelse.

Flexibel plattform. WooCommerce är en mycket flexibel plattform som kan anpassas till dina specifika behov och önskemål. Det finns många tillägg och teman tillgängliga som gör det möjligt att utöka funktionaliteten för att passa din butik och dina kunder.

Stor användarbas och gemenskap. WooCommerce är en av de mest använda e-handelsplattformarna i världen och har en stor användarbas och community av utvecklare och användare som hjälps åt till att lösa problem och dela erfarenheter.

Passar WooCommerce för mig?

Att välja rätt e-handelsmotor från början är som du förstår helt avgörande för hur din verksamhet på webben utvecklas i framtiden. Det sista man vill är att måla in sig i ett hörn, därför är det bra att rådgöra med någon som kan och har erfarenhet av flera olika plattformar. När man väljer en e-handelsplattform bör man tänka på saker som,

  • Funktionalitet: Det är viktigt att välja en plattform som har den funktionalitet som du behöver för att driva din e-handel. Detta inkluderar funktioner som produktlistor, kundkorgar, betalningsalternativ, lagerhantering och rapporter. Är det en B2B-lösning eller en B2C-lösning? Flera språk och valutor? m.m.
  • Användarvänlighet: Plattformen bör vara användarvänlig och lätt att navigera för både dig som administratör och dina kunder. Det bör vara lätt att lägga till och hantera produkter, ändra priser och skapa kampanjer.
  • Skalbarhet: Du bör välja en plattform som kan hantera ökande trafik och funktioner när din verksamhet växer. Det är viktigt att tänka på lång sikt och välja en plattform som kan skalas upp enkelt och effektivt.

Spiro kan WooCommerce !

Spiro har under lång tid arbetat med WooCommerce och även andra e-handelsplattformar. Ring oss för en diskussion om dina förutsättningar så hjälper vi dig att göra rätt val redan från början.

Vill du veta mer om hur man bygger en site som konverterar riktigt bra?

Linda Brynå
Projektledning
[email protected]
0733-58 72 06