Magento e-handel

Magento är en prisbelönt open source-plattform som tagit e-handeln till nya nivåer med avancerade funktioner och flexibilitet i sitt grundutförande. Spiro har lång erfarenhet av att jobba med Magento och kan bli en värdeful partner i ditt ehandelsprojekt. Ring oss för en diskussion.

Foto Polycart.

Spiros tjänster kopplade till Magento

Spiro har lång erfarenhet av e-handel via flera olika plattformar. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig. Vi delar gärna med oss av vår kunskap kring e-handel över en kopp kaffe.

“Jag har en e-handelslösning men funderar på att byta till Magento”

Vi kan hjälpa dig med att se vad det skulle innebära att byta till Magento. Hur ska mina befintliga produkter, kunder och beställningar föras över? Hur gör jag med kopplingarna till mitt ekonomisystem? Kan jag behålla min betalväxel? Det är mycket att hålla reda på vid ett systembyte för att inget skall gå fel.

“Jag har en befintlig Magento-lösning men vill uppgradera/bygga om”

Vi är experter på Magento och kan snabbt sätta oss in i din lösning för att förbättra eller uppgradera den. Beroende på hur vilken version ni kör idag och hur er Magentolösning är uppsatt kan vi göra en bömning av omfattning och utvecklingsmöjligheter.

“Jag vill bygga ny webbplats med produktkatalog och/eller e-handel”

Vi kan hjälpa dig med systemval utifrån dina förutsättningar vad det gäller kunder, lager, ekonomisystem, drift, med mera. Ta del av vår erfarenhet så hjälper vi dig komma rätt redan från start.

Magento en E-handelsplattform utan begränsningar

Vi anser att Magentos bästa egenskap är att den ger ehandelsägare OCH webbutvecklare stor flexibilitet. Det vill säga att den låter ehandelsägare driva en on-line-handel som stämmer överens med den egna affärsmodellen. För webbutvecklaren finns inga designmässiga begränsningar. Och just flexibiliteten är viktig för oss då många andra webbshopar fungerar efter Fords gamla princip; “du kan få bilen i vilken färg som helst så länge den är svart”.

Magento är en prisbelönt open source-plattform som tagit e-handeln till nya nivåer med avancerade funktioner och flexibilitet i sitt grundutförande. Genom att använda Magento för många av våra e-butiker kan vi ge våra kunder en stabil plattform som man sedan kan justera i takt med att behoven förändras. Och detta till ett konkurrenskraftigt pris. Förr kunde stora system kosta sexsiffriga belopp men med Magento kan man nu få samma funktionalitet och stabilitet till en bråkdel av den kostnaden. Det ger dig möjlighet att konkurrera med de stora återförsäljarna.

Varför välja Magento?

En omfattande lista över funktioner finns på Magentos hemsida, men några av de viktigaste argumenten till varför våra kunder väljer Magento är:

  • Kraftfull attribut-baserad produktkatalog. Det gör Magento till en bra ehandelsplattform val för allt från enkla t-shirts till en komplexa datorer med skräddarsydda tekniska specifikationer.
  • Regelbaserade kampanjer och kupongfunktionalitet. Kampanjer kan ställas in och byggas på en till synes oändlig rad av regler. Detta inkluderar även stöd för ”köp X få Y gratis”-erbjudanden.
  • Multibutiks-funktionalitet. Olika webbplatser kan skötas från samma Magento-administration. Det kan handla om allt från helt skilda webbplatser till språkversioner av samma webbplats med olika valutor.
  • Modulbaserad arkitektur. Magento är modulär programvara vilket innebär att utvecklingen görs i moduler utan att man ändrar kärnkoden. Det minskar problemen med framtida uppgraderingar. Dessutom finns det över 25.000 färdiga moduler som kan implementeras på din webbplats.
  • Avancerad e-handelsfunktionalitet. Funktioner som omdömen, navigation i flera steg, produkt-taggning, Funktionalitet för kundkonton och ett logiskt administrationsgränsnitt följer med som standard.
  • Sökmotoranpassad. Magento är ett av de mest SEO-vänliga e-handelsystemen på marknaden.
  • Google Analytics-integration. Utförliga e-handelsrapporter i Google Analytics ingår i Magento som standard.

 

Kopplingar till ekonomisystem

Mycket av processerna vid införandet av ett e-handelssystem delas av flera olika system. Affärssystem med kundregister, produktregister, lagerhantering behöver integreras på olika sätt. Spiro har varit involverade i flera olika projekt där man integrerat Magento mot affärssystem både standardsystem och egenutvecklade. Vi kan i samarbete med Sharespine erbjuda kostnadseffektiva kopplingar till flera av marknadens vanligaste affärssystem: Visma Administration, Fortnox, Mamut och E-Conomic. Vi kan också bygga integrationer mellan Magento och andra ekonomisystem. ekonomisystem

Kopplingar till betalväxlar

En betalväxel, även kallad PSP, (Payment Service Provider) förmedlar betaltjänster och är uppkopplad till olika betalningsförmedlare som banker, inlösare och kortföretag. Betalväxeln är registrerad och certifierad av kortnätverken och hanterar kortinformation enligt Payment Card Industry Data Security Standard. En betalväxel har väl uppbyggda system för övervakning av kortbedrägerier. Vi har erfarenheter av att koppla en mängd olika betalväxlar till Magento. Kontakta oss för råd om vilka betalväxlar och bankinlösenavtal som skulle kunna vara bäst för just din e-handel. Exempel på betalväxlar som vi arbetat med är: betallosningar