Drupal

Spiro levererat mängder med lösningar på Drupal 6, 7 och 8. Många av våra största lösningar de senaste 10 åren är byggda på Drupal.

Spiro kan hjälpa dig att utveckla nya webbplatser på Drupal men vi kan även vidareutveckla och uppdatera er befintliga webbplats. På Spiro är vi flera personer som har lång erfarenhet av att ta fram lösningar byggda på Drupal. All vår utveckling sker i Sverige så det är enkelt för dig att få tala med rätt person och snabbt få hjälp.

Fler funktioner vid behov

Drupal kan utökas med moduler för att snabbare och enklare få tillgång till funktionalitet som inte ligger i själva kärnan av programmet. Genom att vi arbetat såpass länge med Drupal har vi en bra kännedom om vilka moduler man skall använda för att lösa vissa funktionskrav.

Exempel på Spiros Drupaltjänster är:

  • Anpassningar och konfigurering av Drupal
  • Uppdateringar till Drupal 8 från tidigare versioner
  • Rådgivning kring drift och prestandaoptimeringar
  • Hålla reda på att ditt Drupalsystem är säkerhetsuppdaterat

Skall jag använda Drupal?

Spiro väljer plattform efter ditt projekts förutsättningar. Många saker spelar in i valet av plattform; funktionalitet, språk, integrationer mot andra system för att nämna några. Spiros mångåriga erfarenhet, vi startade 1997, hjälper dig att hamna rätt vad det gäller plattform och moduler. Välkommen att ringa och prata Drupal med oss!

Kunder vi hjälpt med Drupal