Drupal

Spiro levererat mängder med lösningar på Drupal 6, 7 och 8. Det stora när det gäller Drupal just nu är förstås uppgraderingar från Drupal 6 & 7 till Drupal 8 och 9.

Spiro kan hjälpa dig att utveckla nya webbplatser på Drupal men vi kan även vidareutveckla och uppdatera er befintliga webbplats. På Spiro är vi flera personer som har lång erfarenhet av att ta fram lösningar byggda på Drupal. All vår utveckling sker i Sverige så det är enkelt för dig att få tala med rätt person och snabbt få hjälp.

Uppgradering till Drupal 8 och 9

Support och uppdateringar för Drupal 7 kommer att upphöra fr.o.m november 2021 vilket i praktiken betyder att man inte kommer att kunna ha kvar sin webbplats i Drupal 7 efter det. Drupal 8 har varit ute ett antal år nu och sommaren 2020 släpps först versionen av Drupal 9.

Drupal 8 bygger på PHP-ramverket Symphony och har inga likheter med Drupal 7, i praktiken är det 2 helt olika CMS. Det innebär att inget som finns byggt i Drupal 7 kan återanvändas i Drupal 8. Så man kan se uppgraderingen från Drupal 7 till 8 som att man bygger en helt ny site vilket gör att man måste ta höjd i budget och i tid som måste avsättas för projektet.

Har du en webbplats som baserar sig på Drupal 6 eller 7 och vill diskutera förutsättningar för att ta den till Drupal 8 eller 9? Vi har gjort många uppgraderingar av Drupal mellan åren och kan hjälpa er med detta.

Kontakta oss på [email protected] alt. Pelle på telefon 0708-165867

Fler funktioner vid behov

Drupal kan utökas med moduler för att snabbare och enklare få tillgång till funktionalitet som inte ligger i själva kärnan av programmet. Genom att vi arbetat såpass länge med Drupal har vi en bra kännedom om vilka moduler man skall använda för att lösa vissa funktionskrav.

Exempel på Spiros Drupaltjänster är:

  • Anpassningar och konfigurering av Drupal
  • Uppdateringar till Drupal 8 från tidigare versioner
  • Utveckling och underhåll av Drupal Commerce
  • Rådgivning kring drift och prestandaoptimeringar
  • Hålla reda på att ditt Drupalsystem är säkerhetsuppdaterat

Skall jag använda Drupal?

Spiro väljer plattform efter ditt projekts förutsättningar. Många saker spelar in i valet av plattform; funktionalitet, språk, integrationer mot andra system för att nämna några. Spiros mångåriga erfarenhet, vi startade 1997, hjälper dig att hamna rätt vad det gäller plattform och moduler. Välkommen att ringa och prata Drupal med oss!

Kunder vi hjälpt med Drupal