Helhetsleverantör

Hej! Vi vill jobba med dig som vill ta ett helhetsgrepp på webbutveckling, design, kommunikation – inte bara för nätet (även om vi fokuserar på det) utan också ditt varumärke, text/bild och print. Vi kallar det plustjänster. Spiro jobbar med öppen källkod (Wordpress, Drupal och olika ramverk) sedan 1997.

Vad vi gör

Webb­design

Vi tar fram alla typer av webbplatser och kan hjälpa dig med allt från koncept, gränssnitt, grafiskt uttryck till färdig webbplats.

Webb­utveckling

Unika affärsprocesser kräver unika lösningar. Ibland kan man inte använda standardiserade funktioner utan måste anpassa system eller bygga nytt.

E-handel

Vi arbetar med plattformarna Magento och WooCommerce och har stor kunskap om såväl tekniska frågor som mjuka aspekter.

  • Vi hjälper även de flesta av våra kunder med textproduktion, sökmotorfrågor, bildmaterial, adwords, sociala medier och grafisk produktion.

Varför välja Spiro?

Design­kompetens

Med ett tilltalande formspråk i kombination med effektiva gränssnitt kommer man långt. Vi tänker även in målgrupp och webbens unika egenskaper för att skapa din helhet.

Erfarenhet

Under mer än 20 år har vi jobbat med kunder inom olika branscher och tagit fram mängder med webbkoncept. Vare sig syftet är att informera eller sälja så vet vi hur utmaningarna ser ut.

Långsiktighet

Vi har långa relationer med både kunder och medarbetare. Det är en trygghet att ha en löpande kontakt med en och samma person som är insatt i din verksamhet.

  • I takt med att kundrelationen utvecklas brukar vi fungera som "go to guys" även i andra frågor om kommunikation. Det känns riktigt bra tycker vi. Vi tar ett samlat grepp om din närvaro på internet oavsett om det handlar om att öka försäljningen, förändra varumärkets position eller bygga relationer med dina kunder. Vi är duktiga på kommunikation och att tillämpa rätt teknisk lösning.